Sponsoren 2018

Dit waren de sponsoren van het sportgala in 2018

 

Sponsor van Sporter met een beperking:

eigenaresse Agnes Groothedde

Wat is Gronus?
Gronus helpt u bij die dingen waar officiële instanties u niet bij kunnen of willen helpen. Denk daarbij aan persoonlijke aandacht, overzicht creëren in uw financiële administratie, het scheppen van orde in chaotische situaties, maar ook een luisterend oor, een sterke schouder en een altijd integer advies. U krijgt regie over uw eigen leven, door zelf te kiezen om ondersteuning in te huren. Alleen dan kunt u vertrouwen op een samenwerking die gebaseerd is op wederzijds respect, in plaats van afhankelijkheid.

Wat zijn de persoonlijke sportieve interesses van de eigenaresse
Ik ben een enorme sportliefhebber, niet persé in de uitvoering maar zeker als toeschouwer. Mijn eerste liefde ligt bij de volleybal, zowel zaal- als beachvolleybal, de eredivisie beachtour volg ik dan ook bijna letterlijk op de voet. Ook kan ik niet wachten tot de winter weer begint, heerlijk schaatsen kijken! Tijdens de olympische spelen volg ik zo goed als elke sport waar “wij” aan mee doen

Waarom juist sponsoring van de Sporter met een beperking
Zoals uit mijn activiteiten met Gronus en uit mijn vrijwilligerswerk voor het Rode Kruis ook wel blijkt voel ik me altijd betrokken bij de medemens. Ik kan enorm genieten van het enthousiasme waarmee deze sporters hun topprestaties leveren. Ook bij de Special Olympics, die dit jaar in de Achterhoek gehouden werden ben ik namens het Rode Kruis betrokken geweest. Elke prestatie is een topprestatie en wordt met een feestje gevierd, heerlijk!

 

Sponsor van Sportman

 

 

 

 

Eigenaar Jan Willem Hemeltjen

Wat is Hemeltjen Makelaardij?
Hemeltjen Makelaardij is een jong makelaarskantoor dat is opgericht op 1 mei 2017 door Jan Willem Hemeltjen. Hemeltjen Makelaardij is gespecialiseerd in taxaties en aan- en verkoop van huizen in Zutphen en omgeving. Wij begeleiden mensen van A tot Z bij de aankoop of verkoop van hun huis. Daarbij is persoonlijk contact belangrijk. Afspraak is afspraak. En je krijgt een eerlijk en realistisch advies. Op dit moment bestaat het team van Hemeltjen Makelaardij naast Jan Willem Hemeltjen uit Erik van der Kwast, Dunja Kloostra- Muetstege en Melanie Leyenaar.

Wat zijn de persoonlijke sportieve interesses van de eigenaar?
Op sportgebied heb ik een brede interesse. Er zijn maar weinig sporten waar ik niet graag naar kijk. Voetbal is nummer 1. Vanaf mijn 6e heb ik altijd gevoetbald, maar op 23e jarige leeftijd kwam hier vrij abrupt een einde aan door een heupblessure. Daarna wel betrokken gebleven als leider en sinds 5 jaar nog actief als keeper bij het 35+ voetbal op de vrijdagavond bij FC Zutphen. Fietsen op de racefiets is ook 1 van mijn hobby’s al kom ik daar de laatste tijd niet veel aan toe door de drukke woningmarkt. Op televisie volg ik eigenlijk alle sporten. Van voetbal tot hockey, van fietsen tot handbal en van schaatsen tot tennis.

Waarom juist de sponsoring van Sportman?
Sportman van het jaar sponsoren in je eigen mooie stad Zutphen was iets waar ik niet lang over na hoefde te denken. Omdat ik een man ben, zelf ook graag sport en zeer veel interesse heb in sport leek het mij heel mooi om deze sportprijs te kunnen sponsoren. Ben ook erg benieuwd wie dit jaar deze prijs in ontvangst mag gaan nemen en vind het een eer dat ik deze prijs zal mogen overhandigen.

 

Sponsor van Sportvrouw

Eigenaar Bernard Oosterink

Wat is Albert Heijn de Brink?
Albert Heijn De Brink is een volledige supermarkt met een buurtsuperkarakter in de Zuidwijken van Zutphen.
Met Gall&Gall, PostNL servicepunt.

Wat zijn de persoonlijke sportieve interesses van de eigenaar?
Mijn interesse op sportgebied is fysiek, zodat ik de ontspannen supermarktmanager kan zijn:
Ik rugby graag, met af en toe een competitie wedstrijd.
Daarnaast heb ik regelmatig mijn judopak aan bij JudoZutphen.nl om even met de heren en dames te knokken.
En als het lukt dan op zondagochtend een bootcamp, met buurtgenoten langs de Berkel.

Waarom juist de sponsoring van jouw betreffende onderdeel?
Ik mag graag de dames sponsoren. Zoals Beyonce zei: Who run the world, Girls!
Dames zorgen dat het voor elkaar komt: privé, zakelijk en sportief. Ze zien er fantastisch uit.
Enne meestal doen de dames de boodschappen.

Sponsor van sportploeg

Eigenaar Jan Nijstad

Wat is Engeltherm?
Het landelijk werkende Engeltherm, opgericht in 1998, met vestigingen in Montfoort (Utr.), Eindhoven en Lochem is gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en vakkundig installeren van airconditioning, warmtepompsystemen, computerruimtekoeling en totaalinstallaties (met één systeem koelen, ontvochtigen, verwarmen en ventileren). Door de enthousiaste aanpak, het hoge serviceniveau en de kwaliteitssystemen is het bedrijf uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende ondernemingen op het gebied van airconditioning.

Wat zijn de persoonlijke sportieve interesses van de eigenaar?
Ik ben een breed georiënteerd sportfan. Maar mijn grootste interesses liggen toch wel bij het korfbal, beachkorfbal en beachvolleybal.

Waarom juist de sponsoring van jouw betreffende onderdeel?
Een teamsport is meer dan alleen de sport zelf. Er moet samen gewerkt worden wil je tot prestaties komen. Ego’s moeten op zij worden gezet. Als de sfeer binnen een team niet goed is, is het moeilijk om tot goede prestaties te komen. Een team wat mooie prestaties neerzet klopt, is in balans. Het is eigenlijk net een klein bedrijfje. Iedereen heeft elkaar nodig. Dat maakt teamsport mooi en daarom is Engeltherm graag de sponsor van “team van het jaar”!.

Sponsor van de publieksprijs

“Vrienden van het sportgala”

Harbach
Optisport
WSV Volleybal
Surtout
Catering Zutphen
East sound
Lisa de Graaf
Studio 1980
BFM
Wijnhuistoren
Chapoo
Picknick
Running center
Horta
Rituals
Zuivelhoeve
In Zutphen
Music all-in
Kaldi
Noten en zo
Bonbon.nl
Ijsselslag
Crossfit
Van Rooyens bakkerij
Erica
Cinemajestic
Sutfene
King & Queens

 

BUY NOW